King Connect 20 april 2018

Get connected tijdens hét netwerkevenement van King Business Software in Rotterdam Ahoy. Maak kennis met ons netwerk, luister naar succesvolle ondernemers, neem deel aan ronde tafel gesprekken en bezoek onze informatiemarkt!

Kom ook en neem ondernemers uit je netwerk mee. Tijd voor een nieuwe kijk op jouw business.
De dagopening wordt verzorgd door Leen Zevenbergen. Leen is serial entrepreneur die op 24-jarige leeftijd zijn eerste bedrijf startte. Inmiddels heeft hij zo’n 20 bedrijven gestart en leiding gegeven aan grote multinationals.  Over zijn activiteiten schreef hij die boeken die alle drie bestsellers werden.

Bekijk snel welke andere inspirerende sprekers aanwezig zullen zijn!

De entree is gratis en wij verzorgen de lunch. We zien je graag op 20 april 2018!

Direct inschrijven kan via www.kingconnect.nl en zo blijf je ook direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

King Connect advertentie

 

Jaarafsluiting King Software

Een keer per jaar is het zover, het nieuwe boekjaar moet worden opgestart. Alhoewel dit in King goed geregeld is, vinden veel klanten dit toch spannend. Ze doen het immers slechts één keer per jaar. Een jaar afsluiten in King wil overigens niet zeggen dat er in het oude jaar niet meer geboekt kan worden. Natuurlijk kunt u nog correcties of later binnengekomen facturen opnemen in het vorige boekjaar.

Deze toegevoegde boekingen moeten vervolgens ook terecht komen in het nieuwe boekjaar. Hiervoor sluit u in King niet opnieuw het boekjaar af, maar zoekt u in het huidige boekjaar (menu Diversen) opnieuw aansluiting met het vorige boekjaar. King boekt dan de verschillen in een nieuwe voorlopige boekingsgang van de beginbalans, die een aanvulling is op de reeds bestaande boekingsgang van de beginbalans (de boekingsgang die is ontstaan bij het afsluiten van het boekjaar). Er komen dus geen dubbele gegevens terecht in het nieuwe boekjaar.

U kunt alles stap voor stap nalezen in de PDF die u vindt onder deze link: Afsluiten boekjaar in King.

Op de website van King zijn ook diverse instructievideo's te bekijken: Instructievideo's King.
 

Digitaal factureren?

Steeds meer bedrijven versturen de facturen digitaal per email. King software is volledig uitgerust om dit geruisloos voor u te doen. U heeft hier geen extra opties voor nodig. Naast digitaal factureren kunt u ook digitaal aanmanen, pakbonnen versturen enzovoort.

Per debiteur kan worden aangegeven of er digitale documenten mogen worden verzonden. Ook het emailadres waar een document naar toe moet worden verzonden is flexibel. Wil een debiteur graag zowel een digitale als een papieren document ontvangen; een kwestie van instellen in King.

Lees meer: Digitaal factureren?

Koppeling DocData2King

Maakt u gebruik van DocData-paymentservice en u heeft u webwinkel gekoppeld aan KING?

De koppeling DocData2King zorgt ervoor dat de betalingen via XML-uitwisseling kunnen worden ingelezen in uw boekhouding.

Lees meer: Koppeling DocData2King

Wederom gecertificeerd dealer King Software

MOA-BS heeft haar certificering wederom met ruimschoots gehaald. MOA-BS opnieuw gecertificeerd King software dealer

Lees meer: Wederom gecertificeerd dealer King Software

Meer artikelen...

  1. In memoriam