King Business Software

MOA-BS, gecertificeerd Gecertificeerd dealer King software dealer van King Business Software

King Software is een totaalpakket (ERP) voor het MKB, en is ontwikkeld door Quadrant Software in Capelle aan den IJssel. King software is leverbaar in verschillende versies, waarbij geldt dat u eenvoudig kunt doorgroeien naar 'grotere' versies van King Software. Dit geldt zowel voor de functionaliteit als het aantal gelijktijdige gebruikers van King.

Versies King Software
De basis van King Software is King Financieel. King Software is vervolgens uitbreidbaar naar een versie van waaruit u kunt factureren, King Factureren. Wilt u naast facturen kunnen maken ook uw artikelen met complete voorraad kunnen bijhoudem dan is King Handel de geschikte versie. Hier bovenop bieden we nog een complete versie van King aan, inclusief alle functionaliteit die binnen King beschikbaar is, King Enterprise. Dus u ziet, King Software groeit met uw bedrijf mee.

Opties King Software
Bovenop de verschillende versies biedt King Software de mogelijkheid functionaliteit toe te voegen in de vorm van opties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ICP-aangifte, omzetstatistieken of zelfs een kassasysteem. Voor een volledige lijst van de opties verkrijgbaar voor King Software klikt u hier.

Doorgroei binnen King Software
Daarnaast is de King software vanaf versie King Factureren uit te breiden met een volledige projectadministratie module of een module voor productie. Bij doorgroei naar een grotere versie, ontvangt u het reeds geïnvesteerde licentiebedrag terug.

Advies King Software
MOA-BS vertelt u graag wat King Software voor uw organisatie kan betekenen en adviseert u eerlijk over welke versie en opties van King Software voor uw organisatie geschikt is. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak en demo van King Software.

Meer informatie vindt u in het menu King Business Software.